×
Shkenca dhe teknologjitë 1 mars 2013
Shkencëtarët e Moskës dhe Novosibirskut përfunduan analizën e par
Anija kozmike e transportit “Dragon”, fluturimi i dytë i së cilës ësht
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
12
16
17
18
22
23
24
25
30
31