×
Shkenca dhe teknologjitë 21 shkurt 2013
Organizata indiane e hulumtimeve kozmike planifikon të lëshojë një aparat kërkimor në Mars në tetor të vitit 2013, njoftoi të enjten Presidenti i kësaj organizate Pranab Mukherjee.
Turisti i parë kozmik në botë dhe multimilioneri Dennis Tito po përgatit dërgimin e një misioni me astronautë në Mars në vitin 2018.
Irani filloi instalimin e centrifugave më bashkohore të gazit, të destinuara për pasurimin e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
13
16
17
18
23
24
27