×
Shkenca dhe teknologjitë 12 shkurt 2013
Në Iran një pjesë e uraniumit të pasuruar u konvertua në karburant bërthamor për një reaktor kërkimor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
13
16
17
18
23
24
27