×
Shkenca dhe teknologjitë 8 shkurt 2013
Asteroidi i madh i quajtur 2012DA14, më gjerësi më shumë se 45 metra, do
Çmimi i Presidentit të Rusisë me shumë prej 61.600 € në fushën e kimisë iu dha Doktores së Shkencave Kimike, Nadiezhda Bokaç, për zhvillimin nga ana e saj të metodës së kurimit të tumoreve me përdorimin e platinit.
Raketa "Ariane 5" nxorri në orbitë dy satelitë telekomunikacioni, i pari prej të cilë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
13
16
17
18
23
24
27