×
Shkenca dhe teknologjitë 3 janar 2013
Organizata joqeveritare ruse "Energomash" prodhoi karburantin me efikasitet të lartë "Acetam" (përzierje me pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
5
6
7
12
13
19
20
22
26
27