×
Shkenca dhe teknologjitë 8 qershor 2012
Në Rusi është krijuar një avion unikal pa pilot, i cili falë konstruksionit të pazakontë mund të fluturojë madje edhe brenda ndërtesave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
7
9
10
11
13
16
17
22
23
24
25
30