×
Shkenca dhe teknologjitë 31 maj 2012
Anija kozmike amerikane Dragon kthehet sot në Tokë. Kapsula pa pilot po shkëputet nga Stacioni
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
4
5
6
9
11
12
13
14
19
20
21
25
26
27
28
29
30