×
Shkenca dhe teknologjitë 11 mars 2012
Për pesë vjet, kur në vitin 2007 në Rusi nisën të
Kina planifikon në pesë vitet e afërta të lëshojë 100 raketa
Një dozë preparati hallucinogenic LDS mund të ndihmojë alkoolistët që të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
9
10
12
13
15
16
17
18
19
20
22
24
25
31