×
Shkenca dhe teknologjitë 8 mars 2012
Mjekët kubanezë po fillojnë provat klinike në njerëz të vaksinës kundër HIV/AIDS. Në testimin e ardhshëm do të përfshihen 26 vullnetarë, të cilët janë me HIV pozitiv.
Pentagoni ka shpallur një konkurs ndërkombëtar për krijimin e algoritmeve kompjuterike, të cilat do të lejojnë për të kapur objektet në hapësirën kozmike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
9
10
12
13
15
16
17
18
19
20
22
24
25
31