×
Shkenca dhe teknologjitë 31 janar 2012
Italianët filluan të financojnë ndërtimin e reaktorit termobërthamor në Rusi pa pritur nënshkrimin e marrëveshjes ndërqeveritare.
Agjencia Federale Kozmike e Rusisë “Roskozmos” do të shtyjë për një
Në vitin 2012 në Rusi do të krijohen dy raketa nga më të fundit
Si versioni më i mundshëm i incidentit që ndodhi me stacionin ndërplanetar rus
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
10
14
15
18
19
21
22
25
28
29