×
Shkenca dhe teknologjitë 27 janar 2012
Një komision ndërinstitucional nxorri kokluzionet mbi shkaqet që çuan në avarinë e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
10
14
15
18
19
21
22
25
28
29