×
Shkenca dhe teknologjitë 12 janar 2012
Microsoft dhe “Laboratori i Kasperski-t” kanë përgatitur një nga ujditë më të mëdha ndërkombëtare. Korporata transnacionale do të furnizojë kompaninë ruse me programet më të fundit Software.
Sistemi më i vogël diellor në Galaktikën tonë u zbulua nga shkenc
Fragmentet e “Phobos-Grunt” do të bien në Tokë në periudhën midis 14 dhe 16 janarit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
10
14
15
18
19
21
22
25
28
29