×
Shkenca dhe teknologjitë 9 janar 2012
Specialistët iranianë ia hynë punës për pasurimin e uraniumit në uzinën nëntokësore “Fordow”, njofton Agjencia “Reuters” me referim tek disa burime diplomatike.
Irani synon gjatë 3 viteve të ardhshme të krijojë në Antarktidë një bazë të përhershme kërkimoro-shkencore, njofton Agjencia INSA.
Kina nxorri me sukses në orbitë satelitin e destinuar për sondimin e telekomanduar në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
10
14
15
18
19
21
22
25
28
29