×
Shkenca dhe teknologjitë 29 dhjetor 2011
Në pesë vitet e ardhshme Kina do të përpunojë 3 raketëmbajt
Shkencëtarët nga Zvicra e kanë bërë arin më të fortë se çeliku.
Dy sonda hënore të NASA-s, të cilat u lëshuan më 11 shtator
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
4
10
11
15
17
18
24
25
30
31