×
Shkenca dhe teknologjitë 8 dhjetor 2011
Përbërja numerike e grupimit orbital të sistemit GLONASS siguron sinjalin e vazhdueshëm të navigacionit në shkallë globale.
Anëtarët e ekuipazhit kryesor të ekspeditës së fundit për
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
4
10
11
15
17
18
24
25
30
31