×
Shkenca dhe teknologjitë 26 gusht 2011
Partneret e programit të Stacionit Kozmik Ndërkombëtar - agjencitë hapësinore ruse, amerikane
Sot në Tajlandë pritet të hapet konkursi i teknologjive të larta “ROBOCON”. N
Në Republikën Altai (Siberi) rifilluan kërkimet e fragmenteve të anijes kozmike të mallrave “Progress M-12M”, të cilat u ndërprenë para se të erret.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31