×
Shkenca dhe teknologjitë 23 gusht 2011
Kontrata për furnizimin e më shumë se 100 avionëve të modelit &ldquo
Agjencia Federale Kozmike e Federatës Ruse ndaloi lëshimin e raketëmbajtëseve &ldquo
Anija transportuese kozmike ruse “Progress” sot do të shkëputet nga Stacioni Kozmik Ndërkombëtar (SKN). Ajo punoi plot 2 muaj në orbitë dhe tani po largohet prej saj duke marrë me vete mbeturinat e akumuluara në Stacion.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31