×
Shkenca dhe teknologjitë 22 gusht 2011
Qendra Kozmike Ndërkombëtare do të krijohet në qytezën shkencore ruse t
Modeli i destinuar për testim i aeroplanit gjuajtës rus të gjeneratës s
Në Rusi po përpunohet projekti i uljes së stacionit automatik ndërplanetar në asteroidin Apophis dhe instalimi i një radiofari (Radio Beacon) në sipërfaqen e tij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31