×
Shkenca dhe teknologjitë 19 gusht 2011
Qendra e inovacioneve “Skolkovo” pranoi solemnisht në radhët e veta pjesëmarrë
Në qytetin periferik të Moskës - Zhukovsk, në Sallonin e X Ndërkombëtar të Aviacionit, është përfaqësuar mjaft gjerësisht aviacioni luftarak.
Në zonën veriore të Uraleve u gjetën eshtrat e një këlyshi mamuthi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31