×
Shkenca dhe teknologjitë 10 gusht 2011
Aeroplani i ri për pasagjerë i kompanisë ajrore amerikane Boeing - 787 Dreamliner - do të
Në Rusi përfunduan me sukses testimet e fluturimit të satelitit të ri hidrometeorologjik &ldquo
Aeroplanmbajtësja e parë kineze - ish kryqëzori i transformuar aeroplanmbajtës sovjetik  “Variag” - për herë të parë doli në det për provë lundrimi.
Helikopteri i ri i lehtë rus “Berkut VL” («Беркут ВЛ») do të paraqitet në Sallonin Ndërkombëtar të Aviacionit “MAKS-2011”, i cili do të zhvillohet nga 16-21 gusht në qytetin periferik të Moskës - Zhukovsk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31