×
Shkenca dhe teknologjitë 8 gusht 2011
Salloni Ndërkombëtar i Aviacionit “MAKS-2011”, i cili do të hapet nga 16-21 gusht në qytetit periferik të Moskës - Zhukovsk, dallohet për programin e vet jashtëzakonisht të pasur të fluturimeve.
Salloni Ndërkombëtar i Aviacionit “MAKS-2011” mund ti sjellë Qendrës ruse të inovacioneve “Skolkovo” kontrata dhe marrëveshje të reja.
Në periferitë e Moskës filloi trajnimi për mbijetesë në ujë, në të cilin marrin pjesë kozmonautët rusë dhe astronautët e huaj.
Në segmentin rus të Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) filluan “punët
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31