×
Shkenca dhe teknologjitë 5 gusht 2011
Në Qendrën e inovacioneve “Skolkovo”, e cila ndodhet në periferitë e Moskës, po zhvillohet mjaft aktivisht cluster i teknologjive biomjekësore.
Sot Agjencia NASA do të nisë drejt Jupiterit stacionin automatik ndërplanetar Juno. Ai duhet t
Më 16 gusht në qytetin Zhukovsk në periferitë e Moskës do të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31