×
Shkenca dhe teknologjitë 4 gusht 2011
Rusia ka nevojë për rritjen e pjesës së IT-produkteve në eksporte. P
Holdingu “Helikopterët e Rusisë” do të paraqesë në Sallonin Ndë
Kozmonautët rusë Sergei Vollkov dhe Aleksandër Samokutiaiev përmbushën praktikisht të gjitha detyrat e shtruara përpara tyre gjatë kohës së daljes në kozmos të hapur të mërkurën në mbrëmje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31