×
Shkenca dhe teknologjitë 3 gusht 2011
Shkencëtarët rusë nga Urali kanë deklaruar mbi sukseset e arritura në përpunimin e vaksinës, e cila ndihmon për kapërcimin e varësisë nga opiatet. Siç njofton Agjencia “Interfax”, etapa e parë e hulumtimeve klinike kaloi me sukses.
Në vigjilje të Sallonit Ndërkombëtar të Aviacionit “MAKS-2011”, i cili
Dy kozmonautë rusë nga ekuipazhi i Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) do të realizojnë sot daljen në kozmos të hapur (spacewalk).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31