×
Shkenca dhe teknologjitë 1 gusht 2011
Qendra ruse e inovacioneve “Skolkovo” (në periferitë e Moskës) dhe Ministria e Situatave
Vetëm 2 javë kanë mbetur deri në përfundimin e ekspeditës
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28
31