×
Shkenca dhe teknologjitë 29 korrik 2011
Shkencëtarët rusë zbuluan misterin e Psoriasis. Kjo është një së
Në kuadër të punës për realizimin e programit të konstruktimit
Gjurmët e një komete të panjohur deri tani për astronomët, e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
7
9
10
13
15
16
17
23
24
25
26
28
30
31