×
Shkenca dhe teknologjitë 19 korrik 2011
Shuttle amerikan “Atlantis” për të fundit herë u shkëput nga Stacioni Kozmik Ndërkombëtar. Në Tokë ai planifikohet të mbërrijë më 21 korrik.
Anija shkencore ruse “Mikhail Somov” u nis sonte natën nga porti i Arkhangelsk-ut (në Detin e Bardhë) për në Arktik.
shkencëtarët, Arktiku, kreshta nënujore Lomonosov, përkatësi
Ekuipazhi i shuttle amerikan “Atlantis” i dha lamtumirën ekuipazhit të Stacionit Kozmik Ndë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
7
9
10
13
15
16
17
23
24
25
26
28
30
31