×
Shkenca dhe teknologjitë 12 korrik 2011
Përfaqësuesi i një prej specieve të reja të gjitarëve u zbulua në një nga parqet kombëtare të shtetit brazilian Rio de Janeiro.
“Rrota fleksibël”, që lejon dyfishimin e shpejtësisë së trenave, avioni
Lëshimi i raketëmbajtëses ruse “Sojuz” me 6 satelitët amerikanë të komunikimit “Globalstar-2” në bord u shty për një kohë të pacaktuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
7
9
10
13
15
16
17
23
24
25
26
28
30
31