×
Shkenca dhe teknologjitë 11 korrik 2011
Shkencëtarët rusë përpunuan një pajisje unikale për sistemet e pozicionimit global GLONASS dhe GPS.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
7
9
10
13
15
16
17
23
24
25
26
28
30
31