×
Shkenca dhe teknologjitë 30 qershor 2011
Kreu i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë Sergei Shoigu
Aeroplanmbajtësja e parë atomike ruse do të konstruktohet aty nga viti 2023. Për këtë njoftoi Kreu i Korporatës së bashkuar të ndërtimit të anijeve Roman Trocenko në Sallonin Ndërkombëtar Ushtarako-Detar në Shën Petersburg.
Rusia për herë të parë do të marrë pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të armatimeve dhe teknikës ushtarake “BRIDEX-2011” në Brunei.
Korporata “General Electric”do të hapë Qendrën e vet kërkimore në Skolkovo.
Skolkovo, General Electric
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
22
24
25
26