×
Shkenca dhe teknologjitë 29 qershor 2011
Më 28 qershor nga akuatori i Detit të Bardhë u realizua lëshimi i par
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
22
24
25
26