×
Shkenca dhe teknologjitë 24 mars 2011
Rusia dhe SHBA po fillojnë negociatat për krijimin e ndërmarrjes së përbashkët për pasurimin e uraniumit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
3
6
7
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29