×
Shkenca dhe teknologjitë 21 mars 2011
Kreu i Ministrisë së energjetikës i Rusisë Sergei Shmatko propozon të krijohet nj
Karvani i motorëve të rrëshqitjes në dëborë, të pajisur
Mëngjesi i 12 prillit të vitit 1961 ishte i freskët e me diell. Raketëmbajtësja 39-metërshe ishte gati për start.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
3
6
7
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29