×
Shkenca dhe teknologjitë 18 mars 2011
Kryeministri i Federatës Ruse do të shkojë me një vizitë pune në Juzhno-Sahalinsk, ku do të zhvillojë një mbledhje mbi perspektivat e zhvillimit të energjisë atomike në Rusi në lidhje me krizën në Japoni.
Anija europiane e ngarkesave ATV-2 “Iogann Kepler” përfundoi operacionin për rritjen e shpejtësisë ngjitëse të Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN).
Rusia po ndërton një model të ri nëndetësje me motorrë të ciklit të mbyllur për veprime në rajone bregdetare, njoftoi Kryetari i shtabit të përgjithshëm të Forcave Ushtarako-Detare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
3
6
7
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29