×
Shkenca dhe teknologjitë 15 mars 2011
Agjencia Federale Kozmike e Rusisë “Roskozmos” dhe Administrata Kombëtare Aeronautike Hapësinore Amerikane (NASA) zgjatën deri në vitin 2016 kontratën për transportimin e astronautëve amerikanë në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
3
6
7
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29