×
Shkenca dhe teknologjitë 11 mars 2011
Tërmeti me magnitudë prej 8,9 ballësh, që ra në Japoni, ç
Ekuipazhi i ekspeditës së radhës për në Stacionin Kozmik Ndë
4 kozmonautë rusë dhe dy astronautë amerikanë hynë në përbërjen bazë dhe të dubluar të ekuipazhit, të formuar sot për në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN).
50 vjetori i fluturimit në kozmos të njeriut të parë Juri Gagarin është temë kryesore në programin e Javës së Shkencës dhe Teknikës Kombëtare që është hapur në Britaninë e Madhe.
Rusia dhe NATO-s po përfundojnë punën mbi projektin e përbashkët sekret Standex, i cili mundëson identifikimin e bombave nga më të voglat në trupat e terroristëve kamikaze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
3
6
7
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29