×
Shkenca dhe teknologjitë 9 mars 2011
Rusia do të furnizojë për reaktorin ndërkombëtar termobërthamor, që po ndërtohet në qytetin francez Kadashar pajisje prej më shumë se 100 milionë eurosh.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
3
6
7
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29