×
Shkenca dhe teknologjitë 2 mars 2011
Qeveria e Rusisë i lejoi Ministrisë së mbrojtjes të realizojë nga kozmodromi  Bajkonur me anë të raketëmbajtëses “Proton-M” lëshimin e aparatit kozmik britanik të destinacionit telekomunikativ ViaSat-1.
Në përbërje të këshillit konsultativ të fondit “Skolkovo” hyri edhe një laureat i Çmimit Nobel. Ai është Jean-Marie Lehn, njoftoi Presidenti i fondit Viktor Vekselberg.
Në ekspiozitën e teknologjive informative në qytetin gjerman Gannover Rusia paraqet shpikjet më t
Në Rusi është përpunuar programi i veprimtarisë kozmike deri në vitin 2035.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
2
3
6
7
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29