×
Shkenca dhe teknologjitë 3 janar 2011
Banorët e pjesës europiane të Rusisë të martën do të kenë mundësinë të vëzhgojnë eklipsin e pjesshëm diellor.
ekslips diellor,
10 lëshime stërvitore dhe prova të raketave balistike ndërkontinentale planifikojnë të realizojnë Trupat raketore ruse në vitin 2011, njoftuan në Ministrinë e mbrojtjes.
 Në territorin e Rusisë ekzistojnë dy breza ku janë fiksuar temperatura të ulta rekord: - 65 dhe - 67 gradë. Këto vende - Ojmiakon dhe Verhojansk - ndodhen në Jakuti, në Siberinë Lindore, në skaj të ngricës së përjetshme.
Rusia planifikon të realizojë në vitin 2011 rreth 50 lëshime kozmike nga tre kozmodrome.
SKN,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31