×
Shkenca dhe teknologjitë 28 korrik 2010
  Ekologët dhe shkencëtarët rusë u nisën me një
Anija e flotës polare ruse "Akademik Fedorov" po niset nga porti detar i Arhangelskut me një ekspeditë shkencore 100 ditore në Arktik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
29
31