×
Shkenca dhe teknologjitë 15 korrik 2010
  Aeroplani i ri rus "Sukhoi Superjet-100" do të marrë pjesë në programin veror të aviasallonit që do të hapet më 19 korrik në Farnborough të Britanisë së Madhe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
29
31