×
Shkenca dhe teknologjitë 31 maj 2010
Në qytetin Zvezdno (në periferitë e Moskës) u konfirmua ekuipazhi kryesor dhe ai i dublues i anijes kozmike "Sojuz" ("Союз), lëshimi i së cilës planifikohet më 16 qershor. Në ekuipazhin kryesor hynë rusi Fjodor Jurçihin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31