×
Shkenca dhe teknologjitë 26 maj 2010
Shuttly "Atlantis", i cili përmbushi fluturimin në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN), kreu uljen në kozmodromin në kepin Kanaverall në Florida. Në bordin e tij u kthyen për në shtëpi 6 astronautë të NASA-s.
Specialistët e Qendrës ruse të drejtimit të fluturimeve do të korrektojnë orbitën e Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31