×
Shkenca dhe teknologjitë 18 maj 2010
  Moduli kërkimoro-shkencor rus "Rassvet" ("Agimi") i dërguar me shatllin "Atlantis" u bashkua me sukses me Stacionin Kozmik Ndërkombëtar.
Rusia i propozoi SHBA-së prodhimin e përbashkët të avionëve ushtarako-transportues An-124, njofton Agjencia "Interfax" me referim tek deklarata e Zëvendës kryeministrit të qeverisë së Rusisë Sergei Ivanov.
Astronautët e space shuttle amerikan "Atlantis" më 17 maj përfunduan punimet në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) gjatë kohës së daljes së parë në kozmos të hapur.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31