×
Shkenca dhe teknologjitë 17 maj 2010
Instituti i Problemeve Mediko-Biologjike të Akademisë së Shkencave të Rusisë, ku në
Shatlli "Atlantis" i cili u bashkua me sukses me Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) realizoi transportimin në SKN të modulit kërkimoro-shkencor rus "Rassvet" ("Agimi"). Anija kozmike transportuese amerikane po përfundon fluturimin e saj të planifikuar të fundit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31