×
Shkenca dhe teknologjitë 14 maj 2010
Anija kozmike "Atlantis" do të startojë sot nga kozmodromi në kepin Kanaverall. Ky fluturim do të jetë i fundit për anijen transportuese.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31