×
Shkenca dhe teknologjitë 23 mars 2010
Mbi 420 ndërmarrje nga 39 vende të botës marrin pjesë në Ekspozitën ndërkombëtare të aviacionit kozmik "FIDAE-2010", e cila pritet të hapet në kryeqytetin kilian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
2
3
4
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31