×
Shkenca dhe teknologjitë 6 tetor 2009
Rusia ka ndërmend të bëhet lidere botërore në sferën e nanoteknologjive, deklaroi Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev në Forumin e II-t Ndërkombëtar të Nanoteknologjive, punimet e të cilit po zhvillohen nga 6-8 tetor në Moskë.
Shkencëtari rus Vladimir Skullaçov mendon se Komiteti i Çmimit Nobel “harroi” pa
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31