×
Shkenca dhe teknologjitë Tetor 2009
Standartet botërore të shpejtësisë dhe cilësia e transmetimit të informacionit në Rusi duhet të aplikohen në jetë në afate sa më të shkurtra kohore.
Interneti mbushi plot 40 vjet të jetës së tij. Kjo shpikje e madhe është bërë tani një gjë fort e domosdoshme, pasuri shoqërore pa të cilën nuk mund ta perceptojnë dot jetën e vet qindra miliona njerëz.
Rusia ka ndërmend të bëhet lidere botërore në sferën e nanoteknologjive, deklaroi Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev në Forumin e II-t Ndërkombëtar të Nanoteknologjive, punimet e të cilit po zhvillohen nga 6-8 tetor në Moskë.
Shkencëtari rus Vladimir Skullaçov mendon se Komiteti i Çmimit Nobel “harroi” pa
Fizikanët amerikanë vërtetuan ekzistencën e elementit № 114, i cili u zbulua nga shkencëtarët rusë që 11 vite më parë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31