×
Shkenca dhe teknologjitë Shtator 2009
“Skype” në Rusi nuk do të ndalohet. Kurrëfarë planesh për
A mund ta kishin menduar vallë shkencëtarët e Universitetit Kalifornian 40 vjet më parë, kur po vëzhgonin, po ndiqnin më 2 shtator këmbimin e parë ndërkopjuterik të informacionit, se po kryejnë një hop teknologjik të paparë?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2009
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30